Première van mini-documentaires Passie op het Platteland

De bus van Passie op het Platteland met Manon (links) en Vera.
De bus van Passie op het Platteland met Manon (links) en Vera.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Het project Passie op het Platteland van Vera Vos en Manon Hessels nadert z’n voltooiing. Op zaterdag 2 april vindt in zaal Den Kaat in Zuidwolde de première plaats van de vier mini-documentaires.

„Voor de allereerste keer kun je op groot scherm, onder het genot van een drankje, aan het begin van deze avond de vierdelige serie bekijken waar misschien wel dorpsgenoten of vrienden in te zien zijn! Daarna gaan we met z’n allen een mooi feestje bouwen”, laten de dames weten. Ze hebben daarvoor muziek geregeld: De Pieperts band uit De Wijk, BradRooster band uit Zuidwolde en als knallende afsluiter de jongens van ER-geluid.

De entree is gratis deze avond en iedereen kan de hele avond binnenstappen. De opening is om 19.30 uur en dan worden direct de vier documentaires vertoond. Om 20.45 uur volgt een live optreden van de Pieperts band, om 22.00 uur speelt de BradRooster band. ER-geluid maakt het feest vanaf 23.00 uur helemaal af.

Vier afleveringen

De serie gaat over de jongeren van het platteland in de gemeente De Wolden. Aflevering 1 gaat over Sport met Thom van Cappellen & Ymke Salomons, Daan Boverhof & Gijs Broeksma. Aflevering 2 ademt muziek met Davey Pollitt, Roos Boerland, Ryan Blanken, Lobke Klein, Frank Hulst, Nico Boertien & Lars Gortemaker. Aflevering 3 is vanuit de Keet met Mike Tijmens, Jorn Oetsen, Alisa Gunnink, Erwin Gunnink, Keet de Egge, Joost van ‘t Zand, Maud Venema, Aflevering 4 gaat over ondernemen met Rick Logtenberg, Axel Warnders & Imre Gol.

De serie is vanaf maandagavond 4 april om 19.30 wekelijks online op de kanalen (social media – YouTube) van Passie op het Platteland te zien. Op de donderdagavond is het te zien op StreekTV.

www.passieophetplatteland.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen