Bibliotheken De Wolden bieden gratis computercursussen aan

Digitaal leren.
Digitaal leren.
Foto: CCO

Zuidwolde – Klik & Tik is een computercursus voor beginners, voor mensen die nog niet wegwijs zijn op de computer en op internet en dat wel graag willen worden. Deze cursus wordt aangeboden door de bibliotheken in De Wolden.

In de cursus wordt geleerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals een tekst maken, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. ‘Digisterker – Aan de slag met je DigiD’ is een cursus waar aandacht is voor het aanvragen van een DigiD, het aanvragen van een toeslag, omgaan met overheidswebsites. Bij deze cursus is een beetje computerervaring wel nodig.

Klik & Tik is er in de volgende bibliotheken. In Ruinen vijf keer vanaf dinsdag 25 januari van 14.15 tot 16.15 uur, in de Wijk vanaf woensdag 26 januari 14.15 uur en in Zuidwolde vanaf maandag 21 februari 13.30 uur.

Dan is er ‘Digisterker – Aan de slag met je DigiD’.  Die cursus is op vier achtereenvolgende weken bij voldoende aanmelding, op een nader te bepalen dagdeel zal zijn. De locatie (Bibliotheek Ruinerwold, de Wijk of Zuidwolde) wordt later bepaald, dit hangt af van de aanmeldingen.

Informatie en aanmelding: in de bibliotheek of via www.bibliotheekzuidwolde.nl of 088-0128290.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen