Lummeldagen eendaags no-nonsense festival

Foto:

Ruinerwold – De Lummeldagen in Ruinerwold zijn dit jaar op zondag 1 juli. Het betreft hier een gratis te bezoeken eendags, no-nonsense doe-het-zelf festival voor jong en oud. De naam zegt het al, wie lekker wil lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dan kan dat gewoon. De locatie is dit jaar wederom op het land van Roelof Dekker aan Boerpad in Ruinerwold.

Vermaak

Natuurlijk hoort er muziek, entertainment en ander (kinder) vermaak bij. Echter het betekend wel een festival zonder grote artiesten en/of bekende namen. Maar een laagdrempelig, gezellig en sfeervol festival met een grote knipoog. Op het terrein komen diverse foodtrucks waar lekker eten en drinken verkrijgbaar is. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Zo bestaat het kinderparadijs uit lucht en springkussens, een knutselplein, en ze kunnen zich laten schminken. En er komt dit jaar een platen/boeken markt op het terrein.

Lummeldagen

Het wordt weliswaar in meervoud geschreven. Maar het betreft slechts een dag, de tweede dag is voor eigen rekening. Lekker thuis voor de buis, of op het werk in de baas zijn tijd. Tijdstip: 13.00-19.00 uur. Locatie: Boerpad Ruinerwold. www.lummeldagen.nl

Reacties