Afgelast: Kindermiddag ‘Red de Egel’ in de Wheem

Lief egeltje.
Lief egeltje.
Foto: Mark Zekhuis

Oud-Avereest – Landschap Overijssel houdt, zonder tegenbericht, woensdag 25 maart bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag ‘Red de Egel’. Kinderen van 6-12 jaar leren deze middag van alles over dit stekelige diertje. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De kosten zijn € 2,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Deze middag gaat over de egel. Dit stekelige diertje dat dat zich graag schuil houdt onder bladeren, een winterslaap houdt en zich op kan rollen tot een bolletje. Dit zijn zomaar een paar weetjes over de egel, maar deze middag wordt er veel meer over gedeeld. Ook wordt een egeltje getimmerd en staan er nog wat spelletjes op het programma.

Hoe en wat?

Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. De kosten voor deze kindermiddag bedragen € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje drinken en wat lekkers. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden. Wel eerst even aanmelden via www.landschapoverijssel.nl Graag tot ziens op woensdag 25 maart bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest 22 in Balkbrug.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen