Sporten gaat gewoon door in de zomervakantie bij AVD in Dwingeloo

Trainen in de zomer met Andrea Deelstra.
Trainen in de zomer met Andrea Deelstra.
Foto:

Dwingeloo – Waar anderen stoppen, gaat de atletiuekafdeling van AVD in Dwingeloo gewoon door. Atletiek is er in Dwingeloo voor iedereen, daarom is er ook in de zomerperiode iedere woensdag een training.

Iedereen kan daarbij aansluiten, om goed fit te blijven. „Tijdens de schoolvakanties liggen de trainingen bij sportverenigingen ook vaak even stil, maar bij de atletiek niet. Atletiek is een sport die het hele jaar doorgaat, omdat er het hele jaar door wedstrijden zijn wordt er ook het jaar rond getraind”, laat trainster Andrea Deelstra weten.

Thema-avonden

Daar kan volgens haar iedereen uit Dwingeloo en omgeving van profiteren. „Tijdens de zomermaanden hebben we diverse thema-avonden, zoals bijvoorbeeld een coopertestavond, Olympische familieavond en zomeravondcompetitie.” De activiteitenkalender is te vinden op de instagrampagina (AVD_Dwingeloo) of de flyers die op diverse plekken in de gemeente zijn te vinden.

Het programma ziet er als volgt uit: 26 juni en 4 september vrienden- en vriendinnenavond; 10 juli en 18 september coopertestavond en ren je rot dobbelsteenspel; 23 juli Olympische familieavond; 7 en 28 augustus Zomeravondcompetitie.

Een losse training meedoen kost slechts 3 euro en voor 25 is een strippenkaart voor 10 trainingen beschikbaar.

Vragen kan via de mail op [email protected] of bellen/appen naar 06-23051409. Info: www.dossport.org

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen